Basketball i ditt hjerte

Endelig er tiden inne, nå er det NBA som gjelder. Kvelder med vennegjengen, dere finner fram draktene, fyller skålene med popcorn og kjøleskapet med øl. Nå skal det jubles og kastes popcorn på TV-en om utfallet ikke er slik man ønsker det.

Diskusjoner og små krangling

Det skal diskuteres hvilke spillere som er verdt hva, om det var et smart kjøp og selvfølgelig hvilket lag som er det beste. Hvilken kompis møter opp i hvilken drakt dette året, er vi like eller har noen byttet lag? Hvilken maskot gjør de tingene som får oss til å le, eller gjør oss stolte? Kanskje sist, men ikke minst så er det viktig å finne ut hvilket lag som har de flotteste cheerleaderne og beste underholdningen.

Det er viktig å være tidlig ute, å skaffe de nødvendige draktene og supporter utstyr. Du kan handle på nett for å sikre deg utstyret i god tid før sesongstart.

Den største ligaen

NBA, eller National Basketball Association som det egentlig heter, er den største som finner sted i Nord-Amerika. Foreningen består av hele 30 lag, og inneholder navn som de fleste av oss kjenner til, blant annet Chicago Bulls, Philadelphia 76ers, New York Knicks og Los Angles Lakers.